Telefonszám

+ 36 20/590-4623

Aktuális

 
 
Hogyan válasszuk ki a legszebb és legpraktikusabb esküvői ruhát?  - 1. rés

 

Először is: ne siessük el a döntést. Jó alaposan körül kell néznünk, sőt, nem árt kikérnünk egy ruhák terén művelt ismerősünk véleményét sem, aki eligazít minket a textíliák világában, ugyanis nem hátrány, ha a kínálaton kívül az anyagokat és a ruhatípusokat is ismerjük.

 

Ha az előbb említett dolgokkal tisztában vagyunk, akkor jó eséllyel nem tudnak majd minket silány Az ár-érték arányt is tudnunk kell, nincs mese. Ha tényleg jót akarunk, tennünk kell érte és utána kell néznünk, hogy hol és mit adnak, és főleg, hogy mennyiért. Sose felejtsük: nem mindig a legdrágább a legjobb!

 

A tájékozódás egyik módja, ha üzletről üzletre loholunk, de kényelmesebb megoldás, ha az internetet választjuk e célra. Persze ilyenkor is fontos személyesen megnézni, felpróbálni a kiválasztott darabot, de az internetnek hála legalább már tudjuk, hogy mire számíthatunk.

 

Ön az egyszerű menyasszonyi ruhák híve? Vagy inkább a különleges menyasszonyi ruhák vonzzák? Nálunk mindkettőt megtalálja!

 

 

Hogyan válasszuk ki a legszebb és legpraktikusabb esküvői ruhát? - 2. rész

 

A menyasszonyi ruhák számos különböző stílusban léteznek, ám mielőtt bármiben döntenénk, gondoljuk át, hogy milyen testalkatúak vagyunk, így tudni fogjuk, mi illik hozzánk - hiszen minden testalkatnak más kialakítású ruha áll igazán jól.

  • Ha körte alkatunk van, válasszunk A vonalú és/vagy V nyakú ruhát.

  • Ha alma alkatunk van, szintén jó választás az A vonalú ruha és a V nyakkivágás.

  • Ha alacsonyak vagyunk, kerüljük a báli ruhákat, ezek ugyanis még inkább összenyomják az alkatunkat. Az A vonalú ruha jó döntés lehet.

  • Ha magasak vagyunk, bátran válasszunk báli ruha fazont, de jó döntés lehet a ferdén vágott, vagy a sportos alkatú ruha is.

  • Egyenes, fiús alkat esetén törekedjünk a kreatív dekoltázsra, és szintén jó döntés lehet a báli ruha választása. A testhezálló darabokat kerüljük.

  • Homokóra alkat esetén szinte bármi jól állhat nekünk, ám ha vannak plusz kilóink, kerüljük a szűk modelleket és maradjunk a nyújtott derekú, A vonalú daraboknál.

Menyasszonyi ruha, esküvői ruha ügyében forduljanak hozzánk bizalommal!

 

 

Stílustippek a menyasszonyi ruha kiválasztáshoz – I. rész

menyasszonyi ruhaA nők életében az esküvő napja valaminek a beteljesülését jelképezi. Sokan már kislány koruk óta tervezik és dédelgetik álmukat, míg mások csak a nagy Ő megjelenésével gondolnak az esküvő meglépésére. Bárhogy is alakuljon, fontos, hogy a nagy nap tökéletes legyen a pár számára. Az esküvőszervezés legfontosabb állomása a menyasszonyi ruha kiválasztása.

A menyasszonyi ruhákban az a csodálatos, hogy választhatóak meglévő kollekciókból, egyedi vagy tömeggyártott verzióban, de akár saját igényre is rendelhető, attól függően, hogy az ara milyen elképzeléssel rendelkezik. Érdemes megjegyezni, hogy bármelyik kategória mellett is döntsön, egy menyasszonyi ruhában az a legelőnyösebb, hogy senkinek sem egyforma!

Ha rendelkezik elképzeléssel, már csak a tökéletes darab megtalálása van hátra, de ezzel a folyamat még nem ér teljesen véget! A menyasszonyi ruha ugyanis csak a kirakós egyik szegmense. A teljes kép tökéletességéhez további komponensek szükségesek!


Stílustippek a menyasszonyi ruha kiválasztáshoz – II. rész

esküvői ruhaA menyasszonyi ruha kiválasztásával letudhatjuk a legnehezebb részét az esküvőszervezésnek, azonban sok apróság teszi igazán tökéletessé a képet. Egy menyasszonyi ruha ugyanis önmagában nem sokat mond, ha a viselője, és az ő stílusjellegzetességei nem egészítik ki. Hogy melyek is ezek? Eláruljuk!

A menyasszonyi ruha legfőbb kiegészítője a virágcsokor! Fontos, hogy stílusában igazodjon a ruhához, színekben pedig harmonizáljon a vőlegény öltözetével. Ha a nyakkendő lila, érdemes a csokorban is megjeleníteni ezt a színt, és így tovább.

A következő szegmens a haj és a smink. Mindkettő fontos kelléke a menyasszonyi ruha tökélyre vitelének. Fontos, hogy azonos stílusban készüljenek. Bohém, minimalista, elegáns, retro? Mindegyikhez társítható frizura és smink!

Végezetül az apróbb kellékek maradnak, mint az ékszerek, táska, cipő és kesztyű, melyek szintén az adott menyasszonyi ruhához mérten választhatóak. Egy finomabb ruhához tökéletesen passzol a gyöngysor, míg egy bohémabb viseletnél jöhetnek a köves vagy virágos ékszerek, illetve a retro vonalnál a kesztyűk!

Nálunk a legszebb esküvői ruhák várják a menyasszonyokat! Nézzen körül nálunk!Ne csak a menyasszony, a koszorúslány is legyen elbűvölő!

koszorúslány ruhaValljuk be, ha esküvőről van szó, garantált, hogy a legtöbben a menyasszonyi ruhával kapcsolatos ötletek, fejlemények iránt érdeklődnek. Persze érthető, hogy ez a nagy nap, de azért nem szabad megfeledkeznünk a többi hölgyről sem, akik bizony nem mások, mint a koszorúslányok!

Fontos tudnunk, hogy az esküvő menetében a koszorúslányok is fontos szerepet kapnak, ezért őket is kiemelt figyelem szokta kísérni. Ezért sem könnyű feladat ez a szerep, hiszen rendkívül nehéz megtalálni azt a ruhakölteményt, amely garantáltan lehengerlő megjelenést biztosít a ceremónián. Ennek kiválasztásában kívánunk némi segítséget nyújtani.

A koszorúslány ruhák számtalan stílusban elérhetőek. Alapvetően a menyasszonyi ruha kiegészítőiként vannak jelen, vagyis hasonló stílusúnak kell lenniük. Vásárlás előtt érdemes egyeztetni a menyasszonnyal a fazont és a színt illetően, csak olyan ruhaköltemény mellett tanácsos dönteni, ami illik az esküvő stílusához is.

Ha Ön is elbűvölően szép koszorúslány ruhát szeretne vásárolni, bátran érdeklődjön eladó modelljeink felől!

 

 

Ötletek a koszorúslány ruha kiválasztásához

koszorúslány ruhaA koszorúslány ruha kiválasztását jelentősen megkönnyíti, ha tudjuk, milyen stílusú lesz helyszín és maga az esküvő. Például egy nagyobb lagzin szinte követelmény, hogy a menyasszony segítői a lehető legelegánsabb viseletet öltsék magukra.

A földig érő koszorúslány ruha kifejezetten alkalmas arra, hogy hangsúlyosabbá tegye az eseményt, és növelje annak eleganciáját, akár egy–egy konzervatívabb darabot is magunkra ölthetünk, ha a lagzi hangulatába ez belefér. A kisebb esküvőkön az egyszerűbb öltözékek is elegendőek lehetnek, de az ilyen szertartásokat feldobhatjuk szórakoztatóbb, színesebb stílusú darabokkal.

További fontos tényező lehet, hogy milyen évszakban kerül sor a nagy eseményre, illetve nem árt, ha tudjuk napszakot is, hiszen az is nagymértékben befolyásolhatja a ruha milyenségét.

Válassza Ön is az elérhető legideálisabb koszorúslány ruhákat, és forduljon hozzánk bizalommal, hiszen esküvői ruhaszalonunkban garantáltan minőségi és stílusos ruhakölteményeket vásárolhat!


Stílus kalauz: Az anyagválasztás rejtelmei I. rész

 

esküvői ruhaA divat egy örök körforgás, legyen szó az utcai viseletről, vagy akár az esküvői öltözékekről. Időről-időre visszatérnek bizonyos formák, szabások, megoldások vagy alapanyagok.

 

Az esküvői ruhák világában nehéz eligazodni, hiszen itt fontos a tökéletesség, az egyediség és a különlegesség is. Minden menyasszony arról álmodik, hogy a nagy napon kifogástalan legyen a megjelenése, melyhez hozzá tartozik az is, hogy az optimális anyagból készült ruhát válassza. Vegyük tehát sorra a menyasszonyi ruhák alapanyagainak tulajdonságait, előnyeit és hátrányait!

 

A modern divat egyik legkedveltebb anyaga a csipke, így nem csoda, hogy ez a rejtelmes, érzéki és különleges kivitel az esküvői ruhák körében is hódít. Fontos azonban leszögezni, hogy kizárólag a minőségi csipke képes tökéletes megjelenést kölcsönözni viselőjének. Ellenkező esetben az anyag könnyen bolyhosodik, sérül és szakad. Emellett a csipke, ha műszálas, okozhat kellemetlenségeket az izzadás során. Érdemes más anyaggal kombinált verziót választani a tiszta csipke kivitel helyet.

 

Ha gyönyörű és minőségi esküvői ruhára van szüksége, válasszon minket, és garantáltan nem fog csalódni!

 

 

Stílus kalauz: Az anyagválasztás rejtelmei II. rész

 

esküvői ruhaA csipke után a második legkedveltebb anyag manapság a szatén. Légiességének, simulékonyságának és alakíthatóságának köszönhetően tökéletes alapanyagot biztosít menyasszonyi ruhák kialakításához. Azonban az anyag tulajdonságai megkövetelik az ideális szabás kialakítását, máskülönben könnyedén eldeformálhatja a menyasszony látszólagos alakját. A muszlin anyagú esküvői ruhák szintén közkedveltek, hiszen ápolnak és eltakarnak, miközben elegáns és kifogástalan megjelenést kölcsönöznek.

 

Gyakran alkalmazott anyag még a taft is, mely viszonylag merev anyagnak számít, így főként a rakott kialakításokhoz javallott. Hátránya, hogy nem minden formán áll tökéletesen a merev megjelenéséből fakadóan, így érdemes inkább csak díszítőanyagként alkalmazni. Ha a csillogás a cél, a szatén mellett szóba jöhet még a selyem is, mely egy igazán nemes alapanyag az esküvői ruhák világában. Kényessége ellenére sokan szeretik viselni, hiszen exkluzív megjelenést kölcsönöz.

 

Ha Ön is a tökéletes esküvői ruhát keresi, forduljon hozzánk bizalommal!
 

FORGALMAZOTT MÁRKÁK

logo1
logo1
logo1

Nyitvatartási idő:

Nyitvatartás:

Csütőrtök-Péntek: 12.00-18.00- ig

Szombat: 10.00-14.00- ig

 

Felhívjuk kedves vendégeink figyelmét, hogy üzletünkbe nyitvatartási időben és azon kívül is

ELŐZETES BEJELENTKEZÉS SZÜKSÉGES!

Bejelentkezni a +3620/5904623-as telefonszámon, vagy a szalon.jazmin@gmail.com e-mail címen lehet.

Megértésüket köszönjük!

© 2016 Minden jog fenntartva - Weboldal készítés

Weboldal készítés: Popular Marketing - popularmarketing.hu

3700 Kazinbarcika, Széchenyi u. 92 sz

+ 36 20/590-4623


szalon.jazmin@gmail.com